Min beretning vil blive indledt af at Jens Erik .gl Formand gerne vil bytte plads med mig da jeg jo var næst formand og det sagde jeg ja tak til da jeg tænkte at med det arbejde jeg havde haft som næstformand kunne det jo kun blive lettere og være formand.

Vi har haft vores udfordringer med og holde liv i foreningen pga. Coronaen med møde forbud og blive åbnet og dernæst lukket ned igen. Vi kunne ikke holde møde med havnen og andre fra.

Vi fik henvendelse fra svendborg vand omkring af de ville grave havnen op midt i sejler sæsonen og det fik vi ændret til efter sæson. vi måtte have flyttet pavillionen og lavet ny trappe og genetableret området igen . første resultat vi ikke tilfreds stillendene så derfor blev trappen og beplantningen ændret igen.

Vi hold møde med hede danmark omkring oprydning i bevoksningen på skråningen og resultatet kunne i se alt blev skåret ned men det er jo komme fint igen.

Legeplads vi har lige nu fået 575000,00 kr ind de 500 tusinde fra svendborg kommune lokal pulje samt 75 tusinde fra Fynske bank. nu mangler vi bare de sidste gorkendelser og dispentationer fra kommunden dem har vi venter på siden i foråret.

Efter at der blev åbnet for møder har der været en del møder lokalt her samt i brugerudvalget. samt hos havne kontoret.

Vi er nu blevet lovet det gamle slæbe sted renoveret og stå færdig i foråret 2022

En lettere renovering af toiletter både hos herre og damer. vi har også forespurt hvorfor at toiletterne i kælderen under Strandgården stadig er lukker af og det ser ud til vi kan få dem åbnet op i sommer sæsonen.

Indsejling Vest vil blive renoveret her inden årsskiftet men vi ønsker en ændring så vi kan dæmme op for bølger fra sydvest .

Generelt har vores havn det meget dårligt stort set alle broer er kasseret i dykker undersøgelsen i febura i år og vi kæmper en svær kamp med kommunen for og få en løsning.

I februar i år fik vi meddelse om at nogle af vores medlemmer var blevet sagt op og det kan godt være vi kom i omdrejninger med og undesøge hvad det var for noget . vi måtte bruge facebook samt kom i avisen det endte med at vi fik forlænget opsigelsen med 2 år mere så i alt 3 år.

En lille ting mere. Jeg tror at vores politikere har fundet ud af at der er noget der hedder Rantzausminde bådelaug . bla har jeg lige været til møde hos Borgmester Bo Hansen og forklaret vores problemer om der kommer noget ud af det er kun og håbe på.

Formand
Frede West