Rantzausminde Bådelaug forside
   
Rantzausminde Bådelaug
Standerhejsning 2017

Rantzausminde Bådelaug holdt standerhejsning 
lørdag den 6. maj kl. 15.00.

Solen skinnede fra en klar blå himmel, og vinden peb fra en østlig retning alligevel havde ca. 60 medlemmer med familie valgt at bruge eftermiddagen til hyggelig samvær med andre  medlemmer.

Formand Jens Erik  var forhindret så det blev Nikolaj der sørgede for at byde velkommen og  vores  flagkommandør Hans Jacobsen havde sørget for at flaget ude i Rundingen var hejst, og han sørgede for at vores Stander gik til tops, der blev råbt et trefoldig hurra + det lange (suset), og så var det tid til en forfriskning som faldt i god smag i det fine solskin.

Det dejlige vejr fortsatte resten af dagen, og folk hyggede sig rundt ved bordene, ren råhygge, der blev diskuteret mange ting og sikkert løst mange små problemer, Poul  havde  Laugets ”Kramkiste” med  så der var flere der fik fornyet deres Standere så  vi kunne vise lidt nye Standere på bådene i sommer.

Nikolaj og Ole var rundt med de små glas og i år var der flere at vælge imellem (Dr, Nielsen, En Enkelt og som noget nyt e Lakrids shot) godt med lidt fornyelse i vores lille Bådelaug, og der var øl og vand i kassen, og til at stille sulten havde vi også i år fået leveret pølser og brød nede fra Havnegrillen, og de var rigtig gode, dem kan vi godt anbefale, så hvis du en aften er sulten og lillemor skal have fri, så  besøg Grillen og hent aftensmaden der er stort udvalg, er er ikke kun pølser.

 Tiden gik som sædvanlig hurtig, og klokken var næsten 17 inden de sidste forlod pladsen, rigtig dejligt med så stort et fremmøde, dejligt at der bakkes op om de ting der bliver lavet, jeg ved godt at vejret betyder meget, særlig når Standeren skal op og ned.

Tak for nogle dejlige timer, bestyrelsen ønskede alle en rigtig god
sommer.

 

 
Nikolej byder velkommen

Vores flagmand Hans sørger for at Standeren kommer godt op 
 

Den sidste pølse blev også spist

 

 

 

 

 

 

 

 

  

              Sidst opdateret den 02-05-2019
Mail: post@rantzausmindebaadelaug.dk