Rantzausminde Bådelaug forside
   
Rantzausminde Bådelaug
Standerhejsning 2016

Rantzausminde Bådelaug holdt standerhejsning 
lørdag den 7. maj kl. 15.00.
 
Solen skinnede fra en klar blå himmel, og vinden peb fra en østlig retning alligevel havde ca. 55 medlemmer med familie valgt at bruge eftermiddagen til hyggelig samvær med andre  medlemmer.

Formand Jens Erik  var forhindret så det blev næstformanden Frede der sørgede for at byde velkommen og  vores  flagkommandør Hans Jacobsen var også i byen så det blev der Hans Henning og familie der sørgede for at flaget ude i Rundingen blev hejst, Solmer og en ung mand (måske hans søn)  sørgede for at vores Stander gik til tops, der blev råbt et trefoldig hurra + det lange (suset), og så var det tid til en forfriskning som faldt i god smag i det fine solskin.

Det dejlige vejr fortsatte resten af dagen, og folk hyggede sig rundt ved bordene, ren råhygge, der blev diskuteret mange ting og sikkert løst mange små problemer, Poul var ikke til stede så han mistede lidt handel fra Laugets ”Kramkiste”, så lad os håbe at der efterlyste nye Standere, mm kontakter Poul så de kan få de efterlyste varer vi skulle jo gerne vise lidt nye Standere på bådene i sommer.

Mogens og Ole var rundt med glas og en lille een, og der var øl og vand i kassen, og til at stille sulten havde vi også i år købt pølser og brød nede i Havnegrillen, og de var rigtig gode, dem kan vi godt anbefale hvis du en aften er sulten og lillemor skal have fri.

 Tiden gik hurtig, og klokken var næsten 17 inden de sidste forlod pladsen, rigtig dejligt med så stort et fremmøde, dejligt at der bakkes op om de ting der bliver lavet, jeg ved godt at vejret betyder meget, særlig når Standeren skal op og ned.

Tak for nogle dejlige timer, bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer.Frede byder velkommen


Mogens checker at de gør det rigtigt 
Godt gået lille mand 

 

 

 

 

 

 

 

  

              Sidst opdateret den 02-05-2019
Mail: post@rantzausmindebaadelaug.dk