Rantzausminde Bådelaug forside
   
Rantzausminde Bådelaug
Standerhejsning 2015

Rantzausminde Bådelaug holdt standerhejsning 
lørdag den 2. maj kl. 15.00.
 
Solen skinnede fra en klar blå himmel, ca. 55 medlemmer med familie havde valgt at bruge eftermiddagen til hyggelig samvær med andre  medlemmer.

Formand Jesper og næstformand Kent var forhindret på grund af konfirmation så det var Poul og Mogens der sørgede for at byde velkommen og det var vores nye flagkommandør Hans Jacobsen der sørgede for at vores nye Stander gik til tops, der blev råbt et trefoldig hurra + det lange, og så var det tid til en forfriskning som faldt i god smag i det fine solskin.

Det dejlige vejr fortsatte resten af dagen, og folk hyggede sig rundt ved bordene, ren råhygge, der blev diskuteret mange ting og sikkert løst mange små problemer, Poul fik gang i Laugets ”Kramkiste” da der blev efterlyst nye Standere, så det bliver en flot syn til sommer med alle de nye Standere på bådene.

Poul var rundt med glas og en lille een, og der var øl og vand i kassen, og til at stille sulten havde vi i år købt pølser og brød nede i Havnegrillen, og de var rigtig gode, dem kan vi godt anbefale hvis du en aften er sulten og lillemor skal have fri.

 Tiden gik hurtig, og klokken var næsten 17 inden de sidste forlod pladsen, rigtig dejligt med så stort et fremmøde, dejligt at der bakkes op om de ting der bliver lavet, jeg ved godt at vejret betyder meget, særlig når Standeren skal op og ned.

Ole havde sørget for at flaget var hejst ude i Rundingen det er rigtig flot når Danebrog vejer på havnens flagstang, og Hans sørgede for at det blev bjærget ved solnedgang 

Tak for nogle dejlige timer, bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

              Sidst opdateret den 02-05-2019
Mail: post@rantzausmindebaadelaug.dk