Rantzausminde Bådelaug forside
   
Rantzausminde Bådelaug
Standerhejsning 2014

Rantzausminde Bådelaug holdt standerhejsning 
lørdag den 3. marts kl. 15.00.
 

Solen skinnede fra en klar blå himmel, ca. 55 medlemmer med familie havde valgt at bruge eftermiddagen til hyggelig samvær med andre  medlemmer.

Efter at formand Jesper havde budt velkommen sørgede Kent for at vores nye Stander gik til tops på vor ny renoverede flagstang, der blev råbt et trefoldig hurra + det lange, og så var det tid til en forfriskning som faldt i god smag i det fine solskin.

 

 

Det dejlige vejr fortsatte resten af dagen, og folk hyggede sig rundt ved bordene, ren råhygge, der blev diskuteret mange ting og sikkert løst mange små problemer, Poul havde åbnet Laugets ”Kramkiste” også der var der gang i handelen der var mange der investerede i en ny Stander, så det bliver en flot syn til sommer med alle de nye Standere på bådene.

 

 Tiden gik hurtig, og klokken var næsten 17 inden de sidste forlod pladsen, rigtig dejligt med så stort et fremmøde, dejligt at der bakkes op om de ting der bliver lavet, jeg ved godt at vejret betyder meget, særlig når Standeren skal op og ned.

 

Vi kan godt se at der de sidste år er kommet yngre medlemmer til, for i år var der flere børn med, super dejligt, de liver op, de kære unger, vi sætter vor lidt til den yngre generation, så er der håb for at Bådelauget fortsætter fremover.

 

Vores trofaste Flagkommandør Lasse havde sørget for at flaget var hejst ude i Rundingen og det var også dejligt at se at flere af bådene havde hejst Dannebrog, rigtig flot.

 

Tak for nogle dejlige timer, bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer.


 

              Sidst opdateret den 02-05-2019
Mail: post@rantzausmindebaadelaug.dk