Rantzausminde Bådelaug forside
   
Rantzausminde Bådelaug

Standernedtagning 2014

 

Rantzausminde Bådelaug holdt standernedtagning 
lørdag den 11. oktober
kl. 15.00.

Så blev det atter tid til den årlige Standernedtagning, vi havde jo som sædvanlig i god tid bestilt godt vejr, og det var nok årsag til at så mange mødte op, tæt på et halvt hundrede, det slog alle rekorder, lige før vi kunne komme i Guinness rekordbog, det var virkelig dejligt at se så mange glade og veloplagte medlemmer, og dejligt at se at der kommer flere og flere børn, det må være næste generation der er ved at komme på banen, dejligt!!!

Formanden bød velkommen og sagde et par bevingede ord, så blev Standeren taget ned, også i 2014 havde vejret været hård ved Standeren så der skal nok en ny op i år.

Nu var det at være tid til en kop varm kaffe og æbleskiver, det var lige før der ikke var nok, men jeg tror nok at alle nåede at smage på dem, en lille en til halsen  og en øl havde kassereren også sørget for.

Vejret holdt, og snakken gik livligt rundt omkring ved bordene om den gode sæson der var gået, om det ”elendige” fiskeri de stakkels fritidsfiskere havde været udsat for, Ål havde der ikke været meget af og ’de flade’ døde i garnene, ren elendighed! men ellers tror nok  at alle var enige om at vi havde haft en rigtig god sommer.

 

Alt i alt en super god Standernedtagning.

  

              Sidst opdateret den 02-05-2019
Mail: post@rantzausmindebaadelaug.dk